• Naši úspešní absolventi medzi nami
        • Naši úspešní absolventi medzi nami

        • 15.02.2024 10:19
        • Dňa 8.2.2024 sme sa žiaci 3. a 4. ročníka, v rámci projektu trasovania absolventov našej školy, zúčastnili veľmi zaujímavej prednášky/workshopu s bývalými absolventkami našej Obchodnej akadémie, s Ing. Behančinovou-Kyselovou, ktorá pracuje na poste zástupca regionálneho riaditeľa regiónu stred v Tatra Banke a Ing. Gutovou, štatutárnou audítorkou. 
        • Celá prednáška mala vskutku priateľskú a uvoľnenú atmosféru, ktorej napomáhal aj pán učiteľ Rožek so svojimi dobre pripravenými otázkami pre naše hostky.

          Dozvedeli sme sa napríklad, že obe z nich u nás v minulosti študovali; aké sú podľa nich rozdiely medzi ich a naším štúdiom na našej OA, že sú obe veľkými fanúšičkami bilingválneho štúdia, ako aj prečo obe dali študovať ich deti na našej škole a v čom vidia výhody štúdia na našej OAVOZA.

          Po veľmi zaujímavej prvej prezentácii od p. Behančinovej-Kyselovej sme sa pustili do kvízu, ktorý bol nielen originálny, ale aj okorenený cenami dostupnými pre nás ako odmenu za správnu odpoveď. Po kvíze nám p. Gutová prezentovala prezentáciu o audítorstve.

          Po skončení prednášky bolo vidno, že sme si to všetci spoločne užili. Dúfam, že to nebola ich posledná návšteva našej školy a že podobné prednášky budeme mať na škole častejšie. Aj vďake tejto prednáške sme si spoločne uvedomili, že sme na škole, ktorú sa oplatí študovať.

          K.V. a N.D.

          Fotogaléria: https://oavoza.edupage.org/album/#photos:album:101

        • Naspäť na zoznam článkov