• Exkurzia BeLenka
      • Exkurzia BeLenka

      • 10.12.2023 21:53
      • Dňa 29.11. 2023 sa naša III.G trieda zúčastnila na odbornej exkurzii vo výrobnej firme BeLenka. Navštívili sme nové kancelárske priestory na Obchodnej ulici v Žiline. Priestory boli veľmi pekné, moderné a voňali novotou.
      • Hneď po príchode nás očaril interiér recepcie a po privítaní Gabrielou Možješovou sme spolu prišli na 6.poschodie, kde sídli firma. Zoznámili sme sa s Martinom Zadňanom, ktorý nás sprevádzal s Gabikou po celý čas. Dozvedeli sme sa veľa detailov z oblasti výroby, použitých materiálov a z histórie spoločnosti. Zistili sme, že výrobný proces topánok nie je ani zďaleka taký jednoduchý, ako sa na prvý pohľad zdá. Vysvetlili nám rozdelenie oddelení vo firme a predstavili sa nám aj ďalší členovia ich viac než 80-členného tímu. Počas prednášania nám ponúkli vodu i kávu a cítili sme priateľskú a uvoľnenú atmosféru.

        Z rozprávania sme boli nadšení, všetci sme na vlastnej koži mali možnosť vidieť úspech, ktorý BeLenka zažíva v posledných rokoch. Z garáže, kde začínali 2 ľudia je dnes prosperujúca firma v modernej budove, kde sa zamestnanci pohybujú na skateboardoch alebo kolobežkách a môžu využívať hojdacie siete, pohodlné gauče, tzv. tichú miestnosť na sústredenie i vlastnú posilňovňu.

        Veľmi ďakujeme za príležitosť p.učiteľke K. Janekovej, že sme sa v rámci predmetu Tovaroznalectvo mohli zúčastniť na tejto zaujímavej exkurzii.

        Žiaci z III.G

        Fotogaléria: https://oavoza.edupage.org/album/#photos:album:89

      • Naspäť na zoznam článkov