• Medzinárodný deň stromov
      • Medzinárodný deň stromov

      • 24.10.2023 08:56
      • Deň 20. október je významným dňom v oblasti ochrany prírody. Je to Medzinárodný deň stromov, ktorý poukazuje na to, že stromy sú nenahraditeľnou súčasťou nášho života.
      • Na tento deň sme sa v rámci enviromentálnej výchovy  rozhodli zorganizovať výsadbu malých stromčekov  - tují v oddychových zónach na našej škole  žiakmi 1. a 2. ročníka.

        Vysádzali sa   tuje v obidvoch  oddychových zónach. Dievčatá v spolupráci s pani koordinátorkou pripravili  teplý čaj na zahriatie. Hlavné výkopové práce mali na starosti naši chlapci. Koordinátorka pochválila chlapcov za  pracovitosť   a zapálenosť  pre dobrú vec.

        Každá trieda z 1. a 2. ročníka si takto symbolicky zasadila tujku, o ktorú sa bude v nasledovnom pôsobení na škole starať. A aj keď to bola pracovná akcia, na mieste panovala výborná atmosféra spolupráce, ale aj priateľského prehlbovania medzikolektívnych vzťahov. Veľké poďakovanie a pochvala patrí aj  triednym učiteľom a  zaslúžene i všetkým zúčastneným žiakom za ich príkladnú prácu a ochotu pomôcť vylepšiť oddychové priestory a zároveň podporiť túto skvelú myšlienku.

        Špeciálne poďakovanie patrí koordinátorke enviromentálnej výchovy na našej škole p.uč. Hlačinovej za jej silné úsilie zorganizovať takúto milú a hodnotnú akciu.

        Branislav Dobeš, II.B.

        Fotogaléria: https://oavoza.edupage.org/album/#photos:album:75

      • Naspäť na zoznam článkov