• Stretnutie na tému trasovania absolventov
        • Stretnutie na tému trasovania absolventov

        • 24.06.2024 08:10
        • Dňa 7. júna 2024 sa na našej škole uskutočnilo stretnutie na tému - trasovanie absolventov. 
          Stretnutia sa zúčastnili zástupcovia  Štátneho inštitútu odborného vzdelávania („ŠIOV“), zástupcovia odboru školstva a športu Žilinského samosprávneho kraja a riaditelia stredných odborných škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja.
        • V úvode stretnutia zástupcovia ŽSK privítali prítomných a definovali cieľ stretnutia. Nasledovali prezentácie zástupcov vybraných stredných škôl. V priebehu stretnutia zazneli informácie  a skúsenosti, ktoré majú školy pri zavádzaní trasovania absolventov. Naša škola taktiež odovzdala prítomným svoje skúsenosti na konkrétnych príkladoch, tiež akým spôsobom implementujeme trasovanie absolventov. Po prezentáciách poskytli informácie aj zástupcovia ŠIOV, v ktorom zároveň poďakovali prítomným za účasť. V neposlednom rade uviedli aj niekoľko slov o aktuálnom národnom projekte: „Zavedenie manažérstva kvality v OVP a VD“, z ktorého jedna oblasť je zameraná práve na už spomínané trasovanie absolventov. Po prezentácií nasledovala  diskusia. 

          Celé stretnutie sa nieslo v priateľskom duchu a odznelo tam veľa zaujímavých podnetov, nápadov a pripomienok. O výhodách trasovania absolventov sa môžete dozvedieť viac aj na našej facebookovej stránke OA Združenie Absolventov.

            

        • Naspäť na zoznam článkov