• Pilotný jarný swap
      • Pilotný jarný swap

      • 22.04.2024 09:11
      • Tretí aprílový piatok sa uskutočnil na našej škole pilotný jarný swap. Práve jar je symbolom prebudenia a nového začiatku, čo väčšinu ľudí prinúti urobiť si doma poriadok.
      • Prebytočné veci nemusia vždy skončiť v kontajneri, ale môžu potešiť niekoho, kto veciam dá druhú  šancu. Táto aktivita predstavuje  veľké odbúravanie environmentálnej záťaže  a  problémy s odpadmi.

        Študenti našej školy sa činili  a  bolo naozaj z čoho vyberať, od oblečenia cez knihy až po kuchynské pomôcky. Všetci sa tak mohli tešiť nielen z ušetrených peňazí ale aj zo širokej a pestrej palety hodnotných vecí. A čo je najpodstatnejšie aj z radostného strávenia tohto zmysluplného času. „Dovolenkovú atmosféru“ dotvárala špičková  hudobná vsuvka.

        Dôležitosťou je, že aj takýto malý krok v podobe školského swapu môže prispieť k väčšiemu poznaniu celkovej myšlienky environmentalistiky a k pozitívnemu prístupu mladých k tejto téme.

        Ďakujeme všetkým, ktorí sa na swape zúčastnili a podporili ho rôznymi krásnymi predmetmi. Bez vás by to nešlo!

        Ďakujeme aj školskému enviro teamu 🌍 pod vedením pani učiteľky Hlačinovej, ktorý túto akciu fantasticky zorganizoval a pripravil. Špeciálne poďakovanie patrí aj dievčatám z 2.B za nezištnú a brilantnú pomoc pri organizácií tohto krásneho podujatia.

        Tešíme na podobné environmentálne projekty, ktoré okrem edukácie poskytujú priestor aj na strávenie spoločných chvíľ a stmeľovanie našej školskej rodiny.
                                                        
        Branislav Dobeš II.B

        Fotogaléria: https://oavoza.edupage.org/album/#photos:album:116

      • Naspäť na zoznam článkov